Gazi Ortaokulu

Telefon : 0(264) 551 51 54
Belgegeçer : 0(264) 551 51 54
WEB https://pamukovagaziortaokulu.meb.k12.tr
Adres : CUMHURİYET MAH. NİLÜFER SK. PAMUKOVA GAZI ORTA OKULU BLOK NO 10/4 PAMUKOVA / SAKARYA
VİZYON : Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
MİSYON : Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : İl Merkezine her 15 dk bir araç vardır. İlçemiz hızlı tren hattı üzerinde olup Eskişehir otoyolu içinden geçmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz ilçe merkezinde bulunmaktadır. İlçemiz il merkezine 38 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :